Hotel spaander kunst en cultuur vvv volendam. Gevonden schilderij in britse versie tussen kunst en. Kunst en cultuurreizen bij snp natuurreizen. Rotor beweging van kunst en cultuur. Kunst en cultuur in rotterdam wikipedia. Kunst cultuur mijn creamant. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Kunst cultuur artistiek fincius uw financiele. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Kunst cultuur faranghe. Crm en klantloyaliteit bij cool kunst cultuur. K c kunst cultuur magazine media associatie. Bezuinigingen kunst en cultuur. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Kunst cultuur bpd.

Kunst en cultuur veenlanden college. Leerzame quotes cultuurmarketing. Cursus intern cultuur coördinator ppt download. Subsidies kunst en cultuur. Chinese kunst en cultuur. Kunst en cultuur. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Kunst en cultuur oss. Kunst en cultuur gezien in nederland. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Geschiedenis salon cultuur volksuniversiteit westvoorne. Kunst en cultuur — cultuurcollege. Kunst cultuur autobiografie mijn site. Culturele instelling moet creatief zijn om publiek te. De beste apps voor musea kunst en cultuur op iphone ipad.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.