Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Kunst en cultuur kopenhageninfo. Kunst en cultuur waddenhoes. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Rotterdam city guide kunst cultuur tips moderne hippies. Volksuniversiteit soest baban kirkuki. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. ‘kunst en cultuur op scheveningen muzee. Kunst en cultuur. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Kunst en cultuur rené windig. Kunst en cultuur gezien in nederland. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Universiteitsorgel universiteit leiden.

Kunst cultuur in groningen ontdek het zelf. Portaal kunst cultuur wikipedia. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Kunst cultuur in groningen ontdek het zelf. Kunst en cultuur dorenweerd college. Kunst logo. Kunst cultuur. K c kunst cultuur magazine media associatie. Kunst en cultuur sport vrije tijd gemeente. Citaten en spreuken over kunst. Kunst en cultuur poezewoepers waarheden pinterest. Kunst en cultuurreizen bij snp natuurreizen. De beste apps voor musea kunst en cultuur op iphone ipad. Laat u verrassen door het culturele aanbod kunst en cultuur. Kunst en cultuur grabbits.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.