Kunst logo. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Kunst en cultuur kopenhageninfo. Universiteitsorgel universiteit leiden. Rotterdam city guide kunst cultuur tips moderne hippies. Crasborn communicatie vormgevers. Kunst en cultuur rené windig. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Kunst cultuur faranghe. Kunst en cultuur kopenhageninfo. Kunst en cultuur. Kunst cultuur. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Cultuur hoevelaken vrouwen van nu. Kunst en cultuurreizen bij snp natuurreizen.

Kunst cultuur in groningen ontdek het zelf. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Kunst en cultuur sport recreatie home gemeente. Fluisterende wind universiteit leiden. Kunst en cultuur grabbits. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Kunst en cultuur waddenhoes. K c kunst cultuur magazine media associatie. Kunst en cultuur dorenweerd college. Saraswati art kunst en cultuur. Rotor beweging van kunst en cultuur. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Den haag fm briza rapport adviescommissie cultuur “een. Fosfari. Kunst en cultuur oss.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: