Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Hafez citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Kansen zijn grenzeloos dus verlies nooit de hoop bij het. Hoop. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Best images about samenloop voor hoop kaarsenzak on. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over liefde op pinterest. Przygotuj wyjątkowe show za pomocą hula hoop bralbym to. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Met and citaten on pinterest. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.