Buty męskie adidas neo hoops premium sportowe skórzane za. Citaten mijn gedichten. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Cena za mini žoga košarko pure fun hoop različni. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Igračke za djevojčice hula hoop prinzeza lillifee. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en.

Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hafez citaten aforismen citeert de grote gedachten. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken. Best images about samenloop voor hoop kaarsenzak on. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop podnožje za mizo storks. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop. C h citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.