Pitbull redt jarig jongetje van zwerm bijen nu het. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Bijen nieuw vlaamse alliantie n va. Mooie spreuken pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Info over bijen in de bib geel gazet van antwerpen. Nudge help de bijen. Bijen bij beenen urban beekeeping. Beste ideeën over bijen op pinterest bij groenten. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Bestuiving imkers nederland. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Bijen herkennen fonds. Bijen spreekwoorden en citaten.

Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Hannah over bijen honing en hotspot. Bloemenmix voor bijen en vlinders happy seeds. Over de bijtjes en hun bloemen libelle. Bijen en wespen deneerbeekvallei. Bijen in de natuur waarom het redden van. Schooltv bestuiving bijen verspreiden stuifmeel. Lezing over bijen bij boekendonck prinsenbeeknieuws. Als de bijen van aardbodem verdwijnen. Kunstenaar reist de hele wereld over om bijen te. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Solitude citaten over depressies. Museumjeugduniversiteit kunnen wij leven zonder bijen. Bettina schrijft bijen in nood.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.