Pitbull redt jarig jongetje van zwerm bijen nu het. Schooltv bestuiving bijen verspreiden stuifmeel. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Help zelf de bij in je omgeving weekvandebij. Bettina schrijft bijen in nood. Info over bijen in de bib geel gazet van antwerpen. Bijen redden doe je zo zit dat. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Fresh boek over bijen bastiaan van schaik. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Museumjeugduniversiteit kunnen wij leven zonder bijen. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Bijen nieuw vlaamse alliantie n va. Kunstenaar reist de hele wereld over om bijen te.

Bijen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over bloem citaten op pinterest. De bijenkorf bedreigd bijentelersbond lanaken en omstreken. Bijen groen kennisnet. Citaten over wijsheid youtube. Over de bijtjes en hun bloemen libelle. Duurzaam deurne nieuws slecht over bijen. Mooie spreuken pinterest. Bits and bees een webstee met bijna alles over bijen en. Citaten appevent als je voor apps bent. Bijen herkennen fonds. Honingbij « de natuur van bert. Bijen in de natuur waarom het redden van.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.