Zelfkennis mareiki ॐ. Op weg naar mezelf reis binnen. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Leef nu spreuken pinterest korte citaten. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over loslaten. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over durf te dromen citaten op pinterest. Zelfkennis is citaten pot van. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult…. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Zelfkennis.

Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Spreuk de verandering die je zoekt zit altijd in jezelf. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Solitude citaten over god. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Si eenheden. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid. Beste ideeën over worden citaten op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.