Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest.

Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)