Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy.

Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.