Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Beste angst citaten op pinterest depressie en. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Top gedicht ouder worden toon hermans mk belbin. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen.

Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Images about tuimeltekst op pinterest citaten. Nct angst tumblr. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over depressie op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Meer dan ontspannen citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.