Best images about teksten on pinterest kerst free. Sterkte bij ziekte gedichten quotes en citaten poems. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Zeer leef je leven fz belbin. Inzicht mindfulness als je de moed vindt dwars door. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over chronische pijn op pinterest. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Een mens is niet zijn ziekte maar zoveel meer dementie. Zesde ziekte wat is dat infobron. Onzichtbaar ziek excuses voor het ongemak tegeltjes. Leven toon hermans dichter pinterest. De liefde is een vreemde ziekte pot van citaten.

Ouderen hebben meer kans op ziekte van lyme nu het. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Doodgaan citaten pot van. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Beste afbeeldingen van mijn ziekte sclerodermie. Ziekte van crohn hoe je natuurlijk kunt genezen deze. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Ziekte van parkinson het beste is op excite nl gezondheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)