Als ik quotes pinterest spreuken teksten en gedichten. Beste ideeën over liefdesverdriet citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten voor gebroken harten op. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Mooie tekst over het gebroken hart inspiratie quotes. Gebroken hart spreuken pinterest. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Ren nooit terug naar wat jou gebroken heeft spreuken. Pin van lisa shields op thoughts pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Pin van peter vlaanderen op liefde pinterest. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest kwetsen. Sef quotes vriendschap google zoeken werk pinterest.

Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Een hele sterke spreuken en gezegdes pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Pin van johnny brok op pinterest 名言 en 引用. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken citaten op pinterest. Een gebroken hart citaten dutch pinterest quotes. Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Zie het leven is als een treinreis sommige mensen. Liever kwijt dan rijk sef quotes pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.