Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor jaar getrouwd gouden. Gave huwelijk cadeau s voor de bruiloft. Jaar getrouwd gouden bruiloft bruidspaar gedichten. Kaartje nieuwe woning kollekt. Voor het bruidspaar familieprints. Zegenlied story behind the song may lord bless you. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Decoratief beeldje van en trouwkoppel kopen. Decoratie archives wedspiration. Grappig cadeau voor bruidspaar la beauté et. Kaart voor het bruidspaar kaarten the river house. Genieten van elkaars verschillen engineer pinterest. Beste ideeën over huwelijks humor op pinterest.

Wens kaartjes voor het bruidspaar magenta. Best images about very nice quotes on pinterest. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Bol bruidspaar spaarpot. Beste ideeën over gelukkig huwelijk citaten op. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Leuke cadeau ideeën voor het bruidspaar mijn trouwpagina. Liefde is spreuken google zoeken quotes i love. Gedicht aanzoek trouwen punt trouwgedicht. Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Valentijn gedichten. Bb voor het bruidspaar van harte gefeliciteerd heel. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.