Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Gedichten spreuken en citaten. Management wijsheden. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Citaten over de politiek van politieke leiders. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Wijsheid u. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Pin re spreekwoorden en gezegden on pinterest.

Vaderdag spreuken korte gezegden of grappige citaten. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Spreuken de nederlandse taal zit vol met leuke. Filosofie citaten. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Foto gedichten in beeld. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.