Mooie plaatjes verjaardag pinterest namaste. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreuk mindful laat komen wat komt gaan gaat zie. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd.

Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Pin by diana barneveld on mooie teksten pinterest. Het is niet de toekomst waar je bang voor bent tekst. Nieuwsgierig wat de toekomst brengt om over na te denken. Wendy s levenspad quotes pinterest spreuken. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Spreuken en gezegden quotes of the day. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. John galsworthy wie niet nadenkt over de toekomst zal er. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.