Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Pin van erik krutzer op loesje pinterest spreuken. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Unesco scholen. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Buiten de boot is het heerlijk zwemmen loesje. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Solitude citaten over de stilte. Mooie spreuken pinterest. Het is niet de toekomst waar je bang voor bent tekst. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Verleden woorden pinterest teksten spreuken en.

Spreuk van de week mentortijd. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Lezers van stavast notker wolf. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Solitude citaten over eten en drinken. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Citaten over loslaten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. John galsworthy wie niet nadenkt over de toekomst zal er.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.