Wendy s levenspad quotes pinterest spreuken. Nieuwsgierig wat de toekomst brengt om over na te denken. Boeddha de toekomst is nog niet begonnen wijze woorden. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Mooie plaatjes verjaardag pinterest namaste. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Het is niet de toekomst waar je bang voor bent tekst. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Citaten toekomst id bertus aafjes aforismen. Mooie spreuken pinterest. Solitude citaten over depressies. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote.

Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Spreuk mindful laat komen wat komt gaan gaat zie. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen. John galsworthy wie niet nadenkt over de toekomst zal er. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.