Citáty motivace pro život a štěstí ráno — stock vektor. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Proost nieuwjaar pinterest teksten citaten en spreuken. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beschouwing spirituele teksten. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Nee zeggen als een pro tips pinterest citaten. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Das abkürzungsverzeichnis einer abschlussarbeit beispiel. Nee zeggen als een pro tips cheatsheet teksten. Das inhaltsverzeichnis deiner bachelorarbeit erstellen.

De luizenmoeder quote. Das abkürzungsverzeichnis einer abschlussarbeit beispiel. Beste ideeën over veerkracht citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Bachelorprojekt og speciale tips til en bedre opgave. Handige zinnen om nee te zeggen quotes boards cards. Eating disorder recovery quotes my. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Automatisches abbildungsverzeichnis in word erstellen. Citaten over loslaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]