Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Niet schelden citaten pinterest gedichten. Citaten ziekte vario leven met sjogren view topic. Pin van miek de keyser op my life with lupus and chronical. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Pin van marieke thomas op gevoelige mooie teksten. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken met waarheid.

Pin van jacky dus op rumag pinterest citaten teksten. Wao keur jezelf iedere dag goed loesje. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Chronisch ziek fibromyalgia other chronic pain. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Een mens is niet zijn ziekte maar zoveel meer dementie. Beste citaten over pijn op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.