Beste citaten op canvas pinterest kunst. Marijketekent typhography pinterest teksten. Kunst inzicht en autisme beeld coaching. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Forget me not randomness pinterest kunst citaten en. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Sukha amsterdam printables pinterest feestje mooie. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Unieke ideeën over citaten op canvas pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

Beste ideeën over keuken kunst op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over thee illustratie op pinterest. Citaten lauren sart. Beste afbeeldingen van path to enlightenment.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.