Iemand opvrolijken teksten pinterest vriendschap. Laura denkt citaten. Best images about nieuwjaarswensen on pinterest tes. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Spreuk de geest wordt rijk door wat hij ontvangt het. Beste ideeën over papa citaten op pinterest vader. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Nederlandse rouwgedichten een mooiere afscheidsspeech. Ordinary atticuspoetry happy. Pin van oma vlam op afscheid verdriet sterkte ii. Versje moeder en vaderdag pinterest. Pin van ingrid v op nederlandse woorden liefde is. Instagram quotes t frans citaten en teksten. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]