De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Wasbak franse vertaling gt wibma ontwerp. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Iphone schermafbeelding. Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Een gedicht van kaarsje gedichten pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Eindeloze liefde is eeuwig geluk.

Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Bol citaten over de liefde gerd ley. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Poëzie verrijkt onze geest d zijn maco.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.