Tekstje gedichtje van gewoon jip mooie teksten. Pin van jolanda wolterink op bijbelse citaten pinterest. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Happinez pinterest love me quotes en. Pin van elly vos op quotes pinterest love life. Pin van erica okker op mooie teksten pinterest love. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. De mooiste quotes en citaten. Mijn dochter. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Happy family quotes on pinterest. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op.

Stiefdochter quotes rumag pinterest grappige. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Solitude citaten over schrijven. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Quote 🌹 wijsheid tekst. Spreuken geluk quotes of the day. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Meer dan fiets citaten op pinterest. Citaten love me meer dan afbeeldingen over grappig op. Best sprookjes citaten op pinterest. Langs zon en maan citaten pinterest love me quotes. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Je zit nog diep in mijn hart💋 spreuken love me quotes. Quotes about losing love of the day.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.