Mooie teksten over geld. Aforismen en citaten over geld. Indien er geen vrouwen bestonden zou al het geld in de wereld. Geld geschenk in kader trouwen kado maken geschenk geld geld. Geld vouwen in een hartje om iemand te verrassen gratis dating tips. Beste afbeeldingen van geen geld saving money budgeting en. Aforismen en citaten over geld. Geld citaten en wijsheden citaten. Meer toeristen meer geld in maart curacao nieuws. Aristoteles onassis citaten aforismen citeert de grote. Geld is citaten citaten pot van citaten. Fitness motivatie citaten u stockfoto jakysinka. Jorge luis borges citaten citaten pot van citaten. Citaten en spreuken over geld. Aforismen en citaten over geld.

Geld is citaten citaten pot van citaten. Quotes over geld om je minder financiële zorgen te maken. Citaten van aristoteles spreekwoorden en citaten. Spreekwoorden en citaten over wijn. Geld doet vrienden vinden pot van citaten. Geld citaten cadeaus zazzle. Geld citaten cadeaus zazzle. Gwendolyn owens citaten aforismen citeert de grote gedachten. Bankieren kost meer geld curacao nieuws. Citaten en spreuken over geld. Geld in kluis bewaren free geldkistje with geld in kluis bewaren. Geld citaten en wijsheden citaten. Water spreekwoorden en citaten. Er is geen geld in poëzie maar er is evenmin poëzie in geld pot. Citaten en spreuken over geld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.