Spreuken pinterest teksten en. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)