Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Honoré de balzac citaten pot van. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Spreuken spirituele teksten. Wijze woorden filosofie. Filosofie citaten. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest.

Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Filosofie citaten posters met tekst. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Verdrietig quotes pinterest spreuken en. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.