Beste ideeën over gedichten op pinterest. Citaten geloof in jezelf de kracht van ons vrouwen just. Wijze spreuken en wijsheden delaclarissabetty site. Beste afbeeldingen van quotes rumag citaten. Met kracht omvat spreuken gedichten geloof en. Best images about christelijke gedichten on pinterest. Relatie met god dagelijksebroodkruimels geloof en. Beste ideeën over grootmoeder citaten op pinterest. Meer dan christelijke spreuken op pinterest. God verandert dagelijksebroodkruimels. Geloof in jezelf mooie teksten spreuken en citaten. Afbeeldingsresultaat voor coachen met je hart quotes. Dinsdagwijsheid inspirerende citaten de wereld van kaat. Hoop geloof en liefde spreuken pinterest. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde.

Afstemmen dagelijksebroodkruimels christelijke. God is met jou afrikaans pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Geloof in jezelf gewoon op z n nederlands pinterest. Geloof hoop liefde is licht angst donker. Pin van frans staalduinen op visje spreuken. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Bijbelwoord spreuken citaten wijsheden tips faith. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten. Hahaha ik geloof er niets van alle reactie spreukjes. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Boeddha wijsheden. Citaten en wijze woorden uit de islam een leven leiden. Solitude citaten over hoop en vertrouwen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.