Jabbertje een nieuw begin om over na te denken en. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over relaties op pinterest tips voor. Citaten over de jaarwisseling spreuken oud en nieuw. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over verslaving herstel citaten op.

Quote oprah winfrey over dankbaarheid voor wat je hebt. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. Een nieuwe start quotes pinterest. Beste ideeën over nieuw hoofdstuk citaten op pinterest. Verandering spreuken pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Een nieuw begin ik wens je geweldig mooi jaar. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Mindfulness spreuken mindjoy. Wat het denken einde noemt omarmt je hart als een nieuw. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Proud meet een nieuw begin live bme.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.