Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Meer dan citaten over avontuur op pinterest. Een nieuw jaar begin. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Arend landman citatenboek korte inspirerende wijsheden. Nieuwjaar nieuw begin nieuwjaarswensen pinterest. Loslaten quotes pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. Jij bepaalt teksten citaten en spreuken. Nieuw begin quotes pinterest teksten citaten en. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Best gedichten quotes en citaten poems about love. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste nieuwe kans citaten op pinterest bye en. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.