Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Verloren citaten pot van. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Quote soms heeft jouw hart meer tijd nodig om te. Beste moeilijke tijden citaten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Gedicht nieuwe tijd bijzondere gedichten en citaten. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Tijd voor thee met taart silhouette pinterest.

Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Inzicht moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen. Tegeltjes spreuken ik heb geen horloge de tijd. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Hans hermann kersten citaten pagina. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Meer dan huis citaten op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.