Rust er auteursrecht op quotes en citaten. Images about quotes creatief denken en. Gemaakt tijdens workshop handletteren basis bij sterrig. Gemaakt tijdens de workshop handletteren bij sterrig. Citaten over creativiteit aforismen citeert de grote. Integreren gaat t makkelijkst als je welkom bent loesje. Handlettering. Handletteren workshop google zoeken. Slingers ga ik ook eens proberen ⚜quotes. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Pin van gwenda n op nice sprüche lustig en smileys. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Beste ideeën over creativiteits citaten op pinterest. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels.

Pin van miek de keyser op all about art teksten. Afbeeldingsresultaat voor kalligrafie happy citaten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Voor onze nieuwe special mindfulness. Beste ideeën over creativiteit op pinterest. Handlettering door marijketekent ️. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Images about quotes creatief denken en. Sachinsipiration zinnen pinterest kalligrafie. Inspirerende spreuken en quotes creatieve tips. Be the one dua lipa music pinterest frases. A sister is little bit of childhood that can never be. Images about quotes creatief denken en. Jan cremer creativiteit schijnt bij hollandse kunstenaars. Pin van germaine paulusse op krijtbord teksten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)