Beste afbeeldingen van teambuilding coaching. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Beste ideeën over creativiteit op pinterest kopiëren. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Wednesday blessings quote with bible verse inspiration. Beste afbeeldingen van living the creative life. Business succes quotes ondernemers pinterest. Quote creativiteit google zoeken creativity quotes. Voor onze nieuwe special mindfulness. Creativiteit citaten kind spelen pinterest. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Pin van marielouise tilborg op koken pinterest. Moedig zijn quotes pinterest teksten spreuken en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Beste afbeeldingen van creativity inspirerende. Beste afbeeldingen over spreuken voor verandering op. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Beste afbeeldingen over rumag op pinterest hakken. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over creativiteit op pinterest kopiëren. Verbinding inspiratie community coöperatie samen. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Beste ideeën over creativiteit op pinterest kopiëren. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Images about quotes creatief denken en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)