Citaten over angst aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest. Christelijk gedichten wijze woorden enz t. Quotes en citaten over alcohol plazilla. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Genoeg gedicht meisje geboren xo aboriginaltourismontario. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest. Rutger kopland gedichten pinterest. Voorkeur sterke vrouw gedicht px blessingbox. Citaten over slapen aforismen citeert de grote. Citaten over cultuur aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Citaten over pijn aforismen citeert de grote.

Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Een rijstebrijberg ben ik doorgegaan van schoolse weetjes. Citaten over aforismen citeert de grote. Grappige citaten. Gerrit komrij een pedofiel gaat bij de padvinderij zoals. Gedicht j slauerhoff beeld jan de koning gedichten. Christelijk gedichten wijze woorden enz t. Beroemd sterke vrouw gedicht tj aboriginaltourismontario. Technologie writer s block. Jaap ploos van amstel blijft prikkelen. Genoeg gedicht meisje geboren xo aboriginaltourismontario. Jan vercammen berusting egoïsme in kamerjapon. Citaten over herinneringen aforismen citeert de grote. De gedichten van gerrit komrij koninklijke. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.