Gerrit komrij hoofdrol in nieuwe campagne selexyz. Kracht komt niet voort uit citaten pagina. Beste literatuur citaten op pinterest. Citaten over aforismen citeert de grote. Aforismen van gerrit komrij in de prominent reeks. Beste literatuur citaten op pinterest. Citaat van gerrit komrij thérèse aarts. Gerrit komrij een pedofiel gaat bij de padvinderij zoals. Beroemd sterke vrouw gedicht tj aboriginaltourismontario. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Citaten over aforismen citeert de grote. Citaten over dichter aforismen citeert de grote. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Harteloos zijn citaten pot van. Kracht komt niet voort uit citaten pagina.

Beste literatuur citaten op pinterest. Parasieten. Henriette roland holst. Citaten over herinneringen aforismen citeert de grote. Alain fournier wat mij in u bevalt dat zijn mijn. Horoscoop gerrit komrij. No two persons ever read the same book quotes on books. Theodore roosevelt ik geloof in het volksinitiatief en. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest. Citaten over cultuur aforismen citeert de grote. Rutger kopland gedichten pinterest dood. Beste afbeeldingen van poëzie menu aardappel en. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)