Beste afscheid citaten op pinterest foto. Afscheid werk gedicht ct belbin. Best images about tegeltjeswijsheid on pinterest. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Ideeen afscheid collega pensioen jm belbin. Afbeeldingsresultaat voor zorg collega s yuki. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Ideeen afscheid collega pensioen jm belbin. Gedicht afscheid collega afbeeldingen. Quotes als inspiratie op het werk. Herinnering overlijden google zoeken afscheid. Mijn favoriete quotes my little happiness.

Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Toon hermans gedichten google zoeken. Afscheid collega riet pinterest pensioen bedankjes. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Spreuken pensioen quotes of the day. Muursticker tijd muurstickers. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Citaat piekeren neemt niet je zorgen weg van morgen maar. Beste afbeeldingen over afscheid collega op pinterest. Loesje mensenmens. Tekstbord quot bedankt collega. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.