Spreuken pensioen quotes of the day. Tekst voor afdeling quotes pinterest citaten. Lees gedichten over rouw en verlies rememberme quotes. Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Afscheid collega teksten pinterest pensioen bedankt. Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Afscheid collega riet pinterest pensioen bedankjes. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Deze afbeelding zegt voor mij iets over het afscheid van. Gedicht afscheid collega pensioen. Afscheid collega pensioen gedichten teksten en spreuken. Afscheid ⋆ korte teksten. Ideeen afscheid collega pensioen jm belbin. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke.

Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Spreuken collega quotes of the day. Juffendag ideeën voor cadeaus cadeautjes bedankjes en. Pensioen leuke spreuken pinterest. Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Mijn favoriete quotes my little happiness. Teksten afscheid collega jaar in dienst. Citaten bij afscheid collega beste ideeën over lieve. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Skrepsels joop. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Quotes als inspiratie op het werk. Verjaardagstekst collega inspectionconference. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.