Meer dan originele citaten op pinterest intj. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Mooi gedicht voor in een kersttijd met zorgen en verdriet. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Geef wat je ontvangt ontvang krijgt waardeer. Grote woorden strelen het ego kleine stappen zorgen voor. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Goed voor jezelf zorgen is ook dat anderen niet. Beste ideeën over diepe gedachten op pinterest.

Beste afbeeldingen van zorgen voor mijn toekomst. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie en. Liefde is voor elkaar zorgen pinterest. We kunnen niet iedereen helpen maar kan iemand. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Maak u regelmatig even geen zorgen loesje. Bind je zorgen één voor aan een rood ballonnetje met. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Het geheim van goed voor jezelf zorgen praktische tips. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.