Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Grote woorden strelen het ego kleine stappen zorgen voor. Beste ideeën over diepe gedachten op pinterest. Goed voor jezelf zorgen is ook dat anderen niet. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van zorgen voor mijn toekomst. Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie en. Geef wat je ontvangt ontvang krijgt waardeer. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste afbeeldingen van zorgen voor mijn toekomst. Mooi gedicht voor in een kersttijd met zorgen en verdriet. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest.

Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Meer dan originele citaten op pinterest intj. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Spreuk voor je lichaam zorgen is een investering. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Maak u regelmatig even geen zorgen loesje. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Zorgen. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Geen zorgen voor elk probleem is een soort chocolade. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Leer om beter voor jezelf te zorgen met deze tips. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.