Photography courses in sydney. Despre viata in citate motivationale. Autumn leaves backgrounds and codes for twitter. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. 图片素材 性质 露 厂 领域 草坪 草地 蒲公英 草原 阳光 叶 花瓣 盛开 湿 绿色. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Meme uri haioase cu barbati tipa doatata sani g funny. Ioanslavici romanicelebri ro rom ni. Citate despre fotografie. Landschaftsbilder hd. Pin fotografi image source gjon mili and on pinterest. Marieke john bouma fotografie fotobouma twitter.

Citate motivationale despre schimbare viziune si viata. Citate despre fotografie. Citate despre fericire gabriela gambra. Citate despre fotografie. Frozen bubble it´s a little bit difficult to create. Citate imagini startaici poza pozele. Tempest photography the uk s leading photographers. Photographe logo illustration stock image du photo. Drzewko wiewiórka ruda iglaste na pulpit. File experimentelle fotografie philipp von ostau g. Fotografie tomlinster tom linster flickr. Las jesienny kolorowy · darmowe zdjęcie na pixabay. Citate despre fotografie. Jurnal cu flori martie. Citate nuexist s we.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.