Citaten shakespeare hamlet best memes about. Ce pays inconnu d où nul voyageur ne citations william. Citation shakespeare hamlet. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Beste ideeën over hamlet citaten op pinterest. Hamlet william shakespeare morkitaplik. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Hamlet s worldview. Citation shakespeare hamlet. Doute que les étoiles soient feu le soleil se. Hamlet il y a plus de choses sur la terre et dans le. Hamlet photos images alamy.

Beste ideeën over shakespeare citaten op pinterest. Citation shakespeare hamlet. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. We know what are but not may be william. Citation shakespeare hamlet. Hamlet words inspirational pinterest citation. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.