Citaten shakespeare hamlet best memes about. Beste ideeën over shakespeare citaten op pinterest. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citation shakespeare hamlet. Hamlet william shakespeare morkitaplik. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Hamlet il y a plus de choses sur la terre et dans le. Doute que les étoiles soient feu le soleil se. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Ce pays inconnu d où nul voyageur ne citations william. Hamlet photos images alamy. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citation shakespeare hamlet. Hamlet s worldview. Citaten shakespeare hamlet best memes about.

Hamlet words inspirational pinterest citation. Citaten shakespeare hamlet best memes about. We know what are but not may be william. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Citation shakespeare hamlet. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citation shakespeare hamlet. Beste ideeën over hamlet citaten op pinterest. Citaten shakespeare hamlet best memes about. Citaten shakespeare hamlet best memes about.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.