Best huwelijkswensen images on pinterest dutch quotes. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Stap check quote liefde trouwen geluk. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Niet alleen een recept voor goed huwelijk ook. Meer dan citaten huwelijk op pinterest bidden. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Beste ideeën over gelukkig huwelijk citaten op. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart.

Grappige bruiloft teksten bw belbin. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Landelijk wit tekstbord erg waar quote getrouwd zijn. Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Trouwkaart foto gt teksten grappig. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Mijn man grappig humor vrouw huwelijk dutch. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige zus citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)