Projectbureau loopbaan yoga tijdens de maand van. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Preciosa frase d un poco yo pinterest. Yoga filosofie wat is hatha lieneke s company. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Filosofie citaten posters met tekst. Wijze woorden filosofie. Beste afbeeldingen van the yoga room filosofie. Mooie spreuken over loslaten hét zingevingsplatform met. Inspirerende gedachtes uit de yoga filosofie happy. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste afbeeldingen van portfolio kleurentaal filosofie. Genoeg boeddhistische wijsheden voor elke dag lx. Spreuk yoga leert ons te doorstaan wat verdragen moet.

Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Inspirational yoga quotes the little pine. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Filosofie de yoga. Mut ist nicht keine angst zu haben sondern die eigene. Yoga filosofie wat zie je en zegt dat over jou. Beste ideeën over boeddha op pinterest boeddhisme. Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was. Filosofie yoga nieuwstadt. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Agenda stine jensen. Spreuk wie een kuil graaft voor ander wordt erg moe. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.