Nederlandse spreekwoorden gezegden citaten uitdrukkingen. Winston churchill de beste citaten quotes spreuken. Leef nu spreuken pinterest korte citaten. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. De populairste ideeën over grappige ouder citaten op. Citaten spreuken spreekwoorden en gezegden. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Spreekwoorden in beeld plazilla. Latijnse citaten en gezegden online kopen lobbes. Citaten spreekwoorden en gezegden pot van. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden.

Beste ideeën over wijze woorden op pinterest korte. Solitude citaten over scheiden. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Nederlandse spreekwoorden gezegden citaten. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Geloof liefde hoop sticker vinyl muur citaten en gezegden. Pikante tegeltjes mooie spreuken. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Citaten powerpoint presentaties maddy. Filosofie citaten. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Mooie spreuk over vriendshap.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)