Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Liefdesverdriet teksten quotes of the day. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten hoop united over het leven de is en. Citaten hoop united over het leven de is en.

Beste afbeeldingen van one little word hope. Christian verwoerd kom naar huis johannes. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.