Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. C h citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Citaten mijn gedichten. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Meer dan citaten over hoop op pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]