Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Voor werknemers boogschutter en leeuw zin. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Leuke tekstjes handletteren pinterest mijn hart. Wielrennen niets is geheel waar en zelfs dat niet. Afbeeldingsresultaat voor jaarkalender handlettering. De mooiste citaten uit het dagboek van anne frank. Best images about very nice quotes on pinterest. Beste ideeën over handschrift oefenen op pinterest. Volg je dromen handlettering teksten pinterest. Deel dit met iedereen is pas knolpower opdracht. Creative writing prompt ideas activities and resources. Krijtbord citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]