Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. De mooiste citaten uit het dagboek van anne frank. Beste ideeën over handschrift oefenen op pinterest. Leuke tekstjes handletteren pinterest mijn hart. Volg je dromen handlettering teksten pinterest. Wielrennen niets is geheel waar en zelfs dat niet. Creative writing prompt ideas activities and resources. Krijtbord citaten op pinterest. Deel dit met iedereen is pas knolpower opdracht. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. Best images about very nice quotes on pinterest. Afbeeldingsresultaat voor jaarkalender handlettering. Voor werknemers boogschutter en leeuw zin. Beste boek citaten op pinterest over lezen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]