Unesco scholen. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Tegeltjeswijsheid. Lezers van stavast notker wolf. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over echtscheiding citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en.

Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Beste afbeeldingen van spreuken gedichten afrikaans. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Meer dan strijd tegen kanker citaten op pinterest. Anton van duinkerken citaten aforismen citeert de grote. Mooie en inspirerende citaten plazilla. Beste ideeën over tante citaten op pinterest. Beste ideeën over papa citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)