Avondgebed om rust christelijke teksten pinterest. Citaten mensensamenleving me. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. G eazy drifting in the feels pinterest. Beste jezus christus citaten op pinterest. Milan kundera citaten aforismen citeert de grote. Solitude citaten over god. Overwinnend leven vandaag en morgen ppt download. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Spreuken spirituele teksten. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Pin van frans staalduinen op visje spreuken. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten.

Citaten mensensamenleving me. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. Beste citaten op pinterest blijf positief en. Beste afbeeldingen van hallo tekst christendom. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. De god houdt van u vectorillustratie glimlachende. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Eckhart tolle citaten pot van. Vanrenee handletteren bijbeltekst christelijk. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste afbeeldingen van teksten inspirerende citaten. Het geheim van gelukkig zijn gods wil pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.