Pin van régine vermeiren op teksten gedichten geloof en. Vertrouw op god ook als je er niets van begrijpt happy. Zelfvertrouwen is geloven dat god groter dan jouw angst. Gebed voor mijn taak grace christelijke citaten. Spreuken spirituele teksten. Regenboog mooie woorden pinterest rainbow wisdom en. Die lig van god afrikaans pinterest geloof gebed en. Spreuken spirituele teksten. Gods liefde de website van visje teksten pinterest. Afbeeldingsresultaat voor gebed kracht en wijsheid. Pin van pleuny ophorst op gedichten geloof gebed en. Pin van roos op citaten en gezegden pinterest. Gedicht regenboog christelijk google zoeken teksten. Pin van charlotte op q u o t e s pinterest bijbel. Liefde verbindt kleurt het leven en maakt wonderen.

Avondgebed om rust christelijke teksten pinterest. Gebed bij eenzaamheid grace en. Zussenliefde christelijk pinterest geloof. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. Opwekking u die mij geschapen hebt. Hij zal ons begeleiden bless god faith en bible quotes. Pin van bharetie dhorai op sterk staan pinterest dios. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Hij wil geen religie maar een relatie teksten. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten geloof. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Jij bent uniek dagelijksebroodkruimels. Pin van karin pals op geloof gebed en woord god. Matthijn buwalda heerser over alle dingen. Solitude citaten over god.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)