Rijm spirituele teksten. Gedicht regenboog christelijk google zoeken teksten. Afbeeldingsresultaat voor christelijke spreuk storm. Spreuken spirituele teksten. Gedichten wensen en spreuken pinterest quotes about. Gebed voor mijn taak grace christelijke citaten. Citaten mensensamenleving me. Pin van charlotte op q u o t e s pinterest bijbel. Gebed bij eenzaamheid grace en. Pin van régine vermeiren op teksten gedichten geloof en. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste afbeeldingen van visje christelijke citaten. Vertrouw op god ook als je er niets van begrijpt happy. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. Gods liefde de website van visje teksten pinterest.

Afbeeldingsresultaat voor gebed kracht en wijsheid. Liefde verbindt kleurt het leven en maakt wonderen. Pin van roos op citaten en gezegden pinterest. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten geloof. Opwekking bijbelteksten geloof woord van god en gebed. Jij bent uniek dagelijksebroodkruimels. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Zussenliefde christelijk pinterest geloof. Matthijn buwalda heerser over alle dingen. Pin van karin pals op geloof gebed en woord god. Plaatje past er goed bij gedichten. Pin van sonja elisabeth cornelisse beek op dutch. Avondgebed om rust christelijke teksten pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat god groter dan jouw angst.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.