Idioot citaten pot van. Beste plato citaten op pinterest over muziek. There should exist among the citizens neither extreme. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Bettina schrijft plato. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen. Meer dan hebzucht citaten op pinterest. Arthur schopenhauer er zijn twee soorten schrijvers zij. Remco campert citaten aforismen citeert de grote. Omdenken werk pinterest spreuken teksten en citaten. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Andermans citaten pot van. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Best spel en spelen in spreuken citaten quotes. Beste plato citaten op pinterest over muziek.

Meer dan plato citaten op pinterest socrates. Wie rijk wil zijn moet niet vermogen vermeerderen. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Plato quotes brainyquote. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Plato citaten pagina pot van. A schopenhauer citaten aforismen citeert de grote. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Gedicht vervlogen tijden bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Citaten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste afbeeldingen van peptalk levenscitaten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]