Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Bol citaten van bekende christenen nvt. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest mark. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Bol inspirerende business citaten merkloos. Sef quotes qoutes pinterest dutch. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Harde uitspraken van bn ers en bekende nederlanders op. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.