Spreuken vertrouwen quotes of the day. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Spreuken over vertrouwen quotes of the day. Wijsheden mahatma gandhi. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Ghandi citaten. Met gevoelens en vertrouwen teksten pinterest. Vertrouwen een sleutel die men heel vaak weggooit. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Spreuken over vertrouwen rd aboriginaltourismontario. Best lieve woorden images on pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

Spreuken over vertrouwen sh belbin. Citaten powerpoint presentaties maddy. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Meer dan gezegden over liefde op pinterest. Geheim en vertrouwen. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk hét. Vertrouwen mareiki ॐ. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Spreuken vertrouwen google zoeken teksten pinterest. Veerkracht ontstaat alleen als je erop durft te vertrouwen. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Vertrouwen op je dromen is jezelf my. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Vertrouwen spreuken quotes of the day.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]