Beschouwing spirituele teksten. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over vinyl muur stickers op pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest intj. Tekstje gedichtje kaartje quote om iemand sterkte te. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Kaart met spreuk eiland spreukenkaarten kaartje go. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Kaart met tekst mam checklist zoedt. Leer mooie letters schrijven in een workshop handlettering. Beste ideeën over grappige teksten op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en.

Schrijven een passie met achtergrond. Les quotes verwerken in het persbericht zakelijk. Schrijven met waarde tekstbureau van ginneken. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Ook een dagboek op je mac gebruik day one apple coach. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Quote van de week tekstbureau ginneken. Je eigen verhaal met god schrijven. Beste ideeën over krijt citaten op pinterest. Quote van de week schrijven voor geld tekstbureau. Wenskaarten rouwkaarten pinterest kalligrafie rouw. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Quote van de week taal is een afspraak tekstbureau. Een hele sterke spreuken en gezegdes pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)