Meer dan citaten over hoop op pinterest. Beste afbeeldingen van one little word hope. Je bent sterker dan denkt gedichten. Pin van monique staal op quotes spreuken happy. Liefdesverdriet teksten quotes of the day. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Vecht als een strijdster strijder quot never lose hope. Citaten hoop united over het leven de is en. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten hoop united over het leven de is en. Citaten van hoop beste ideeën over op.

Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Prachtig mensen en hun wensen verlangens. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about samenloop voor hoop kaarsenzak on. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.