Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten hoop united over het leven de is en. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring. Christian verwoerd kom naar huis johannes. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop moed kracht tekst mooie teksten pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Prachtig mensen en hun wensen verlangens. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten van hoop beste ideeën over op. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop dagelijksebroodkruimels. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste afbeeldingen van one little word hope.

Citaten mijn gedichten. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Vecht als een strijdster strijder quot never lose hope. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop is een lichtje in je hart. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Je bent sterker dan denkt gedichten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)