Reisbegeerte in een notendop. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Toon verhoeven citaten aforismen citeert de grote. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Grappige citaten la beauté et psychologie des femmes. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Marc andries citaten aforismen citeert de grote. Wijsheid van boeddha in de app store. Filosofie van het levenseinde. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Inspirerende business quotes mt heeft deze lijst.

De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Filosofie in beeld. Bernard le bovier de fontenelle filosofen zullen nooit. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste grappige relatie citaten op pinterest. Definitie van geluk volgens vijf bekende filosofen. Beste ideeën over chinese gezegden op pinterest. Bol filosofen lexicon rob heijloo. Filosofen in leuven een stadswandeling pdf. Wijze woorden filosofie. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Steeds als ik de zin van het leven te pakken heb komen ze. Zieer grappige plaatjes foto s. ‎wijsheid van boeddha in de app store. Beeldgedicht.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.