Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over doel citaten op pinterest visie. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Best images about citaten spirituele teksten oneliners. Beste ideeën over vrijheid op pinterest verkennen en. Gemeenschap der heiligen. Een deel pinterest mensen teksten en spreuken. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Mensen veranderen teksten quotes wisdom. Grappige citaten over grappen. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Ludwig wittgenstein citaten aforismen citeert de grote. Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Paul stamsnijder on twitter quot communicatie bij het. Solitude citaten over depressies. Mooie spreuken en citaten meer. Citaten over de mens. Quotes voor een positief zelfbeeld project. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Toon hermans leven pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.