Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Werken in de kraam zorg school pinterest. Julien gered uit de zorg dop. Citaten uit de tafelgesprekken geschriften van maarten. Quot stijg uit boven jezelf en kijk als engel of elf. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Wil je iets tegel spreuk tegelspreuken. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Boekje grappige uitspraken uit de zorg deel is te. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

Citaten en wijze woorden uit de islam. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam tel dagen niet. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Pin van annemieke op w o r d s ️dutch ️ pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Grappige uitspraken uit de zorg deel boeken my mitella. Grappige uitspraken uit de zorg deel boeken my mitella. Zorg in beweging voorbeelden uit de voor. Citaten en wijze woorden uit de islam ware status van. Dit heb ik zelf mogen ontvangen van mijn bf. Boekje grappige uitspraken uit de zorg deel is te. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Gedicht.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.