Loesje google zoeken citaten pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on pinterest. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Krijtbord citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoeken veel leuker. Loesje petrusproject. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten.

Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.