Meer dan egoïstische mensen citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Zusss l ik doe het gewoon lekker niet. Jan greshoff er zijn twee soorten mensen zij die van. Solitude citaten over positief denken. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Mis je teksten woorden gezegden pinterest. Mooie spreuken pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Https google search q citaten in moeilijke tijden. Albert einstein quotes life pinterest citaten. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf.

Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Zelfs de aardigste mensen hebben hun grenzen. Een stelling waarmaarraar. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Toon hermans de roem van mensen is slechts schijn je. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ruzie citaten op pinterest stoppen. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.