Citaten mensensamenleving me. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Goeie mensen slechte teksten en plaatjes pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Beste ideeën over slechte mensen citaten op pinterest. Beste ideeën over harde leven citaten op pinterest. Honden hebben iets wat sommige mensen missen trouw en. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Schijnheilig sef quotes pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Vertrouwen loslaten pinterest teksten gedichten en. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Solitude citaten over verjaardag.

Best citaten over dementie images on pinterest. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Wij zijn ook niet vlekkeloos in het dagelijkse leven. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Broer en zus teksten pinterest zussen. Populair achterbakse mensen spreuken lb. Laat de mensen achter je die jou gekwetst hebben ze. Quotes voor kleine mensen pinterest. Best images about geweldige teksten on pinterest. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Mooie spreuken pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)