De waarde van waarden swami dayananda uitgeverij viveki. Bhagavad gita stichting filosofie en meditatie. Bhagavad gita seminar in nickerie t m juni. Bhagavad gita gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Uitnodiging viering bhagavad gita jayanti en moksada. De kracht van het boek spiritualiteit. Bhagavad gita boeken koopjeskrant be. Een ervaring op het bhagavad gita seminar. De bhagavad gita boek e dr door william q judge. Inzicht met yvonne kroonenberg en nadja hüpscher. Bhagavad gita de weg naar verlossing zenzoekers. Inspirerende citaten uit de bhagavad gita mindfulmommy. De belezen kater bhagavad gita zoals ze is. Bhagavad gita herziene editie c keus. Bhagavad gita e mossel hardcover ako.

Parels uit de bhagavad gita ramesh balsekar justus. Bhagavad gita gratis boeken downloaden in pdf fb epub. De kern van yogafilosofie volgens bhagavad gītā. Uddhava gita per boek wijzer. Bhagavad gita wikipedia. Gita jayanti de dag om na te denken naar absolute waarheid. De belezen kater ars floreat. Bol bhagavad gita zoals ze is a c bhaktivedanta. Op bezoek bij bhagavad gita seminar nieuw wij. Mooie zinnen quotes citaten uitspraken plazilla. De essentie van bhagavad gita swami dayananda. Bhagavad gita hoofdstuk en. Inzicht met yvonne kroonenberg en nadja hüpscher. Bhagavad gita seminar mei sessie. Bhagavad gita hoofdstuk.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.