Beste ideeën over positief zijn op pinterest. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Wens kerst nieuwjaarskaart inspiration pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest. Citaten voor. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Meer dan ik mis je op pinterest rouw en. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest.

Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Teksten pinterest kerst en nieuwjaar. Goedemiddag spiritueel pinterest gedichten. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Marcel sangers on spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Meer dan nieuwe liefde gezegden op pinterest. De mooiste voornemens ever gedicht collega s. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Toon hermans gedichten google zoeken.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.