Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën. Gelukkig nieuwjaar afbeeldingen wensen berichten. Kerstmis en nieuwjaar belettering citaten — stockvector. Citaten over de jaarwisseling spreuken oud en nieuw. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Gelukkig nieuwjaar rumag hilarious quotes. Set citaten over nieuwjaar — stockvector chekat. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Geluk knutzels. Afbeeldingsresultaat voor spreuk nieuwjaar. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Pin van chantal heus op kerst nieuwjaars tekstjes. Beste ideeën over gelukkig nieuwjaar op pinterest. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij.

Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Plankentaal voor al het hout dat liever plank zou zijn. Nieuw jaar kerstmis pinterest nieuwjaar kerst en. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Nieuwjaars wensen teksten pinterest kerst. Pin van lekker bakkie koffie op kerstgedichten pinterest. Wijze spreuken oud en nieuw delaclarissabetty site. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Uitreiken naar wat voor je ligt wordt makkelijker als. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Spiritueel leven quote van boeddha hét.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)