Tips en tricks over wat meet eet in china azië expert. Waar komt jou voedsel vandaan aardrijkskunde topo info. Solitude citaten over eten en drinken. Het mosselseizoen is geopend bij de sjees eet je ze als. Eten drinken afas live. Eten en drinken partycentrum strandheem. Eten en drinken landvast. Het is weer code geel humor pinterest en. Fietsreizen griekenland adembenemende uitzichten. Eten en drinken verboden st edv. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Pizza recepten anders eten en drinken pinterest. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. T ankertje eten drinken in enkhuizen restaurant. Eten drinken in spanje de beste restaurant tips voor je.

Eten en drinken de oosterpoort stadsschouwburg groningen. Leuke restaurants in rotterdam voor een studentenprijsje. Wildschut eten drinken in heiloo menu openingstijden. Eten drinken theater de purmaryn. Ons menu fabels eten drinken. Smakelijk eten en drinken. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Charim services eten en drinken. Nrc fotowedstrijd. Zakelijk eten drinken aftrekbaar moderneboekhouder. Thema eten en drinken youtube. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Drinken salvedo health clinic. Quotes over eten beroemde en minder citaten. Eten drinken landgoed welgelegen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]