Eten drinken landgoed welgelegen. Eten drinken afas live. Eten en drinken landvast. Pizza recepten anders eten en drinken pinterest. Woordkaarten thema ‘eten en drinken klas van juf linda. Solitude citaten over eten en drinken. Audio installatie restaurant baron eten en drinken apart. Drinken citaten op pinterest drank bar. Eten en drinken de oosterpoort stadsschouwburg groningen. Charim services eten en drinken. Eten en drinken event center beekse bergen. Eten drinken verkeersbureaus. Nrc fotowedstrijd. Eten en drinken makkelijk toch gezond plusonline. De harmonie elidesc.

Eten en drinken gvb wijnendale. Leuke restaurants in rotterdam voor een studentenprijsje. Ons menu fabels eten drinken. Solitude citaten over eten en drinken. Eten drinken in dubai. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Eten en drinken verboden st edv. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Eten en drinken in haaren bezoek. Best western plus rotterdam airport hotel chinesebest. Wildschut eten drinken in heiloo menu openingstijden. Beste grappige bier citaten op pinterest. Engelse quotes over eten top recepten uit de. De eetalage eten drinken in haaksbergen menu. Het mosselseizoen is geopend bij de sjees eet je ze als.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.