Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Inspiratie wijsheid hoop kracht instaquote. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en.

Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.