Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Inspiratie wijsheid hoop kracht instaquote. Citaten over het leven de hoop is en. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest.

Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)