Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Plex gaat op android de strijd aan met vlc gadgetgear. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan kanker citaten op pinterest strijd tegen. De os strijd intel komt met dual voor windows en. Android app gebruikt rekenkracht voor strijd tegen ziektes. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest sterke. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan kanker citaten op pinterest strijd tegen. Iphone vs android de grootste voor en nadelen vergeleken. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Goedkopere nokia windows phone in strijd android. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd.

Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Google vs samsung de strijd tussen twee grote krachten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.