Pin van astrid nijssen op lyrics citaten spreuken en. Quote van de week hou woorden tekstbureau ginneken. Quote van de week tekstbureau ginneken. Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Quotes about social class quotesgram. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Sarah demey mijn kijk op het leven mens en zingeving. Nicolaas beets citaten aforismen citeert de grote. Meer dan afbeeldingen over mijn spirituele gedichten.

Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Quote van de week tekstbureau ginneken. Taal quote week. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Citaten over taal aforismen citeert de grote. Voor mekaar herman de coninck mooie taal poetry. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Citaten de taalfluisteraar. Quote van de week taal is een afspraak tekstbureau. Taal spreekwoorden en citaten. Meer dan grappige citaten over school op pinterest. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Citaten over taal aforismen citeert de grote. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Citaten over vrede en wereldburgerschap.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)