Pin van astrid nijssen op lyrics citaten spreuken en. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Prisma griekse citaten en gezegden g j m bartelink. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Ik vind je wauw ️ spreuken pinterest quotes. Citaten over taal aforismen citeert de grote. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Beste afbeeldingen over citaten dementie op. Quotes about social class quotesgram. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Quote van de week tekstbureau ginneken.

Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Quotes over nederlandse taal beste ideeën citaten. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Voor mekaar herman de coninck mooie taal poetry. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Taal spreekwoorden en citaten. Citaten de taalfluisteraar. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Meer dan grappige citaten over school op pinterest. Quote van de week tekstbureau ginneken.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.